Whatsapp groep

Meld je aan en kom in contact met andere padellers

Padel is een sport die eigenlijk altijd met z’n vieren moet worden gespeeld. In de praktijk is het soms best lastig vier mensen bij elkaar te vinden. De padelcommissie van TTV helpt graag een handje mee d.m.v. de

Padel TTV Whatsapp Groep
De Padel TTV Whatsapp Groep is in het leven geroepen zodat padellers met elkaar in contact kunnen komen. Door aan te geven wat je niveau is en wanneer je wilt spelen kunnen anderen reageren zodat jullie samen een baan kunnen reserveren. Er gelden een aantal regels voor deelname aan de groep:

1. Iedere deelnemer is te gast in de groep.
2. Onaardige en respectloze mensen worden zonder pardon verwijderd uit de groep.
3. De groep is bedoeld voor spelers die bij TTV spelen. We spreken in deze groep niet over andere padellocaties.
4. Reclame, commerciële uitingen en promotionele berichten zijn niet toegestaan.
5. De groep is bedoeld voor het leggen van contact.
6. Van tijd tot tijd zullen wij als beheerder van de groep berichten plaatsen over nieuwe toernooien, aanbiedingen en/of evenementen.
7. Door je aan te melden voor de groep stem je in met het zichtbaar zijn van jouw naam en telefoonnummer voor alle deelnemers aan de groep.
8. Berichten alleen plaatsen in het Nederlands of Engels.
9. Geen onnodige spamberichten.

Aanmelden
Gebruik dit formulier om je aan te melden. De padelcommissie controleert of je lid bent van TTV en zal een e-mail sturen met daarin een uitnodiging van de Whatsapp groep. Voorwaarde is dat je Whatsapp hebt geïnstalleerd op je telefoon.