Padel Zomercompetitie 2024

Bij TTV kun je deze zomer (2024) deel uitmaken van een team dat uitkomt in de KNLTB padelcompetitie. Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Zomercompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. Let op: het is nu ook mogelijk om als volledig dames team in een dames competitie in te schrijven.

Speeldagen zomercompetitie 2024

Competitieaanbod

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Promotie en degradatie

Sinds 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Zomercompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de Zomercompetitie 2023.

Eredivisie Padel

Tijdens de Zomercompetitie Padel wordt ook de CUPRA Eredivisie Padel gespeeld. De Eredivisie wordt gespeeld in 3 weekenden gevolgd door de play-offs. De speeldata zijn 4, 5, 11, 12 en 19 juni. De play-offs zijn op zondag 23 juni.

Iedere speeldag bestaat uit 4 dubbelpartijen.

De kosten voor deelname per team is €150,00. Dit is inclusief ballen en schaal. Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder. Je kunt je als volledig team aanmelden of individueel. Als je niet al een team hebt gaan wij kijken of we je kunnen plaatsen in een team.

Bardienst

Iedere competitiespeler draait vanaf nu 1 extra bardienst per seizoen ongeacht het aantal competities in 2024.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via dit formulier. Je kunt je als volledig team aanmelden of individueel. Als je (nog) geen team hebt, stuur ons dan een mailtje zodat wij kunnen kijken of we je kunnen plaatsen in een (nieuw) team.

Sluitingsdatum voor inschrijving is 5 mei 2024.

Let op: Niet tijdig of onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Namens de padelcommissie,

Kitty Iding (VCL)

Sebastiaan Janssen (VCL)

Sander Schillemans (VCL)