Padel Wintercompetitie 2022-2023

Vanwege de sterke behoefte aan padelcompetities organiseert de KNLTB dit jaar de Padel Wintercompetitie 2022-2023.

Je kunt bij TTV als team spelen op zaterdag of zondag. De wintercompetitie heeft 7 speeldagen verdeeld over de maanden november, december, januari en februari. 

Hieronder een overzicht van de competitie data.

Baancapaciteit

Op dit moment hebben we enige vertraging met de aanleg van padelbanen 3 & 4. Vanwege de deadline van inschrijving bij de KNLTB zullen we inschrijvingen toelaten op basis van de huidige situatie met twee padelbanen.

Als er voor een bepaalde speeldag meer inschrijvingen zijn dan we aankunnen, zullen we gaan loten. Mochten de nieuwe padelbanen er wel liggen, dan biedt dit simpelweg meer baancapaciteit voor de competitiewedstrijden en speelmogelijkheid voor eigen leden die geen competitie spelen.

We zullen thuisspelende teams per 2 wedstrijden gaan laten spelen en wisselen we dit af in de planning. Zo ben je als team eerder klaar (en dus meer borreltijd).

Kosten

De aanvoerder van de club ontvangt een rekening voor de competitiebijdrage. Dit jaar is de bijdrage per team €200. Waar betaal je dan voor? Bondsbijdrage aan de KNLTB, alle (goedgekeurde) ballen voor alle thuiswedstrijden en alle borrelschalen voor alle thuiswedstrijden.

Bardienst

Voor deze competitie is geen extra bardienst nodig.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via dit formulier. Je kunt je als volledig team aanmelden of individueel. Als je (nog) geen team hebt, stuur ons dan een mailtje zodat wij kunnen kijken of we je kunnen plaatsen in een (nieuw) team.

De uiterlijke inschrijfdatum is zondag 11 september. Met de huidige 2 banen hebben we maar een beperkt aantal mogelijkheden voor teams om mee te doen. VOL = VOL.

Let op: Niet tijdig of onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Namens de padel competitieleiders, 

Kitty Iding, Sebastiaan Janssen & Sander Schillemans