Padelcompetitie najaar 2024

Bij TTV kun je in het najaar (2024) weer deel uitmaken van een team dat uitkomt in de KNLTB padelcompetitie. 

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie is voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. 

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Voor dames is er een aparte 15+ damescompetitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag. 

Promotie en degradatie

Alle padelcompetities worden gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor ontstaat er een piramidale opbouw van klassen, waardoor de niveauverschillen in de klassen zo klein mogelijk zijn. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Najaarscompetitie 2023 en promoveert naar een hogere klasse in de Najaarscompetitie 2024.

Kosten

De kosten voor deelname per team is €150,00. Dit is inclusief ballen en eetschaal.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via dit formulier hieronder. Je kunt je als volledig team aanmelden of individueel. Als je (nog) geen team hebt, stuur ons dan een mailtje zodat wij kunnen kijken of we je kunnen plaatsen in een (nieuw) team.

Sluitingsdatum voor inschrijving is zondag 7 juli 2024.

Let op: Niet tijdig of onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Namens de padel competitieleiders, 

Kitty Iding, Sebastiaan Janssen & Sander Schillemans