Padel jeugdprogramma

Jeugdprogramma

Jeugd vanaf 5 jaar kan padelles bij Padel-Only volgen. Ontdek padel tijdens een 5-weekse ‘Maak Kennis Met Padel’ cursus. Of doe vrijblijvend mee met een padel 2-daagse in de zomervakantie.

Naast deze opstart programma’s biedt Padel Only reguliere lessen aan in de vorm van 10-weekse lessenreeksen. Jeugd kan zich inschrijven voor een lessenreeks via deze link: https://padel-only.nl/dienst/jeugd-ttv/ 

Maak kennis met padel – 5 padellessen

Dit is dé manier voor de jeugd om kennis te maken met padel. In 5 lessen leer je de basis van padel, waarna je weet of de sport echt bij jou past.

Je krijgt een racket van ons te leen en je hoeft nog geen lid te zijn. In de loop van de 5-weekse cursus volgt een vervolgaanbieding om na de cursus door te gaan met lessen.

  • De kosten voor de cursus zijn €59,95 p.p. voor de niveau’s rood (5 t/m 7 jaar) en oranje (8 t/m 10 jaar). Hierbij krijgt de speler 45 minuten les.
  • Voor de niveau's groen (11 t/m 13 jaar) en zwart (14 t/m 16 jaar) zijn de kosten €74,95 p.p. Hierbij krijgt de speler 60 minuten les.

Jeugd kan zich individueel of als groep inschrijven via onderstaande link:

https://padel-only.nl/dienst/jeugd-ttv/