Zeer geslaagde Halloween en After Oktoberfest toernooien

8 november 2019

Het blad viel en de dagen werden korter, alle reden om thuis te blijven. Wij van de JC&TC dachten daar echter anders over.
Op 2 november organiseerden we het Halloween toernooi voor de jeugd en het After Oktoberfest toernooi voor de senioren.
De weergoden waren ons gelukkig last minute gunstig gezind: de buien bleven bewaard voor vlak vóór en vlak na beide toernooien.
Met de bladblazer werden de banen droog geblazen zodat de in grote getalen opgekomen jeugd in de middag kon Halloween-tennissen.
Sommige outfits waren zo angstaanjagend dat de tegenstanders al bijna wilden opgeven voordat de wedstrijdjes ook maar begonnen waren.
Mede dankzij de hulp van vele ouders liep de middag gesmeerd, met als uitsmijter de modeshow met de verkiezing van best verklede speler en speelster.
De middag werd afgesloten met een heerlijk hapje en niet te vergeten de prijsuitreiking waarna de jeugd moe en voldaan het park verliet.
In de avond was het de beurt aan de senioren bij het After Oktoberfest toernooi. Met een record aantal van 80 deelnemers was sprake van een bijna uitverkocht huis.
De meeste deelnemers hadden enorm hun best gedaan om zich passende kleding uit te dossen.
Ondanks soms een kleding-handicap werd er toch fanatiek gestreden voor de punten, zowel op het tennisveld als op de padelbanen.
Punten, die uiteindelijk bij de prijsuitreiking niets waard bleken want de prijzen werden random uitgereikt.
Naast de punten vloeiden ook de pinten rijkelijk, ook daar werd het thema eer aangedaan.
Bij de prijsuitreiking konden de best verklede deelnemers een grote bierpul en pretzels tegemoet zien.
Met een lekker muziekje, hapje en dansje bleef het nog tot laat onrustig in het TTV-clubhuis…..

Al met al, twee fantastische toernooien die ook voor volgend jaar weer op de activiteitenkalender staan.
Dus blokkeer vast 31 oktober 2020 in jullie agenda’s!

JC&TC