Winter toernooi 2018

It giet (wer) Oan

Van een Elfstedentocht is (nu nog) geen sprake maar deze Friese elf steden staan wederom centraal in het Open Winter Tennistoernooi dat van zaterdag 3 maart t/m zondag 11 maart georganiseerd wordt door de Teteringse Tennis Vereniging (TTV).

Er wordt gespeeld in de categorieën: heren- dames- en gemengd-dubbel, speelsterkte vanaf 3.1, op basis van actuele rating. In de leeftijdscategorieën 17+ en 45+ wordt er gespeeld op de verlichte smashcourtbanen van TTV aan de Donkerstraat te Teteringen.

Naast tennis en sportiviteit staat sfeer, vriendelijkheid en gezelligheid centraal in dit eerste toernooi van het seizoen. Er kan ook een gokje gewaagd worden met de jaarlijks terugkerende prijsvraag en uiteraard met de loterij waaraan alle deelnemers mee kunnen doen.

Maart roert zijn staart; Op het weer hebben we helaas geen invloed maar zoals de Friezen zeggen: “Als de bui oer is, is it moai waar”. Wij zullen iedereen sowieso verwarmen met een zeer “Hertlik Wolkom”.

Inschrijving is t/m 18 februari mogelijk via: www.toernooi.nl
Like/deel ons op Evenement op Facebook: Open Winter tennis Toernooi Teteringen (https://www.facebook.com/events/269768713544186/)