Richtlijnen Tennis, Padel en JdB 3 maart 2021

Beste TTV- leden,   

Hierbij een update met de nieuwe maatregelen zoals gisteren ook aangegeven in de persconferentie van onze premier

De basisregels blijven van toepassing.  
De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht:

•  heb je klachten: blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen;
•  ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
•  was vaak je handen.  

Met de nieuwe regels worden de volgende maatregelen op onze vereniging ingesteld:

Dubbelspel voor senioren vanaf 27 jaar is NIET MEER toegestaan!  

Avondklok

Alle reserveringen later ingepland dan 20.45 of die langer doorlopen dan 20.45 zullen worden verwijderd. Je moet uiterlijk 20.45 het park verlaten, maar je blijft zelf verantwoordelijk dat je ruim op tijd thuis bent voor de avondklok van 21.00. Heb je een langere reistijd, houd hier dan rekening mee. De avondklok blijft gehandhaaft tot ten minste 15 maart.


Senioren
  
Voor iedereen vanaf 27 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

  • Dit betekent alleen nog enkelspel voor senioren vanaf 27 jaar
  • Groepslessen, hopelijk hebben we morgenochtend of begin van de middag duidelijkheid vanuit de KNLTB, dan zal dit z.s.m. gecommuniceerd worden naar de lessers

Junioren
Kinderen en jongeren  t/m 17 jaar hoeven tijdens het sporten geen onderlinge afstand van 1,5 meter te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld tegen andere verenigingen. Onderlinge trainingspartijen mogen wel en groepslessen zijn ook toegestaan. Kinderen vanaf 13 jaar mogen na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet. 

Kleedkamers
Alleen het toilet is beschikbaar voor noodsituaties. Kleedruimten en douches mogen niet worden gebruikt.    

LET OP: we krijgen regelmatig controle van BOA’s. Een eventuele boete voor de tennisvereniging (Euro 4.000,-- bij overtreding) van de Corona-regels, zal worden verhaald op de overtreder en blijf bij klachten ALTIJD thuis.  

De reeds geplande dubbelpartijen zullen uit het reserveringssysteem worden verwijderd. Het is ook nog alleen mogelijk om te reserveren voor enkel partijen.    

Namens het TTV bestuur: 

Ad, Susan, Judith, Kim, Nico en Kitty  
12 januari 2021