Padel Voorjaarscompetitie 2023

Bij TTV kun je dit voorjaar (2023) deel uitmaken van een team dat uitkomt in de KNLTB padelcompetitie. Je kunt als team spelen op vrijdagavond, zaterdagochtend/middag of zondagochtend/middag. De voorjaarscompetitie zal 5 speeldagen hebben, startend begin april. Let op: het is nu ook mogelijk om als volledig dames team in een dames competitie in te schrijven.

Speeldagen voorjaarscompetitie 2023

Baancapaciteit

Als alles volgens planning verloopt, zullen padelbaan 3 & 4 er vóór de start van de voorjaarscompetitie liggen. Dit betekent dubbel zoveel teams om in te schrijven. Tijdens de bouw zijn we o.a. afhankelijk van de weersomstandigheden en levering van materiaal, dus kunnen we jullie speeldag op dit moment niet garanderen. Vanwege de deadline van de inschrijving bij de KNLTB hebben voor nu de keuze gemaakt om de inschrijving wel te openen en teams toe te laten op basis van 4 padelbanen. Mochten er teveel inschrijvingen zijn op een bepaalde speeldag, dan zullen we gaan loten. Teams die vorig jaar uitgeloot zijn, hebben dit jaar voorrang met hun inschrijving. Mochten de banen later wel klaar zijn voor gebruik, dan is er simpelweg meer speelmogelijkheid voor leden.

Inschrijven

De teamcaptain kan het team aanmelden via dit formulier. Je kunt je als volledig team aanmelden of individueel. Ben je een individu en op zoek naar een team: stuur de padelcommissie een mailtje door hier te klikken. Wij kijken dan of we je kunnen plaatsen in een (nieuw) team.

Sluitingsdatum voor inschrijving is 5 februari 2023.

Let op: Niet tijdig of onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

Bardienst

Bij elke competitie geeft de captain van het team 4 mensen door die een extra bardienst moeten draaien. Wanneer je dus een competitieverband speelt draai je een extra dienst voor die bovenop de bardienst die je verplicht bent voor je lidmaatschap. Tenzij je team uit meer 4 personen bestaat, kan het zijn dat je captain jou uit roostert.

We zien je inschrijving graag binnenkomen!

Tot snel op de baan!

Sportieve groeten namens jullie padel competitieleiders,
Kitty Iding, Sebastiaan Janssen & Sander Schillemans