Padeltraining

Welkom bij TTV en Padel-Only Academy

Allereerst leuk dat je geïnteresseerd bent in Padel bij TTV. Mijn naam is Arwin Romeijn. Als fanatieke padelspeler, trainer en eigenaar van Padel-Only Academy kijk ik ernaar uit om jouw verder te helpen.

Je bent welkom met al je padelvragen
Samen met het Padel-Only trainersteam staan wij klaar voor al jouw padel vragen. Sinds februari 2020 zijn wij in samenwerking met TTV om de leden, maar ook niet-leden bij TTV te voorzien van een kennismaking, een starterscursus, reguliere lessen of een clinic.

Meer over Arwin & Padel-Only Academy
Als tennisleraar ging ik begin 2017 mee op tennisreis naar Spanje. Als jonge tennisleraar ging ik mee en ontdekte ik Padel. Ik was verkocht. Dit spelletje is geweldig! Even later, toen ik na de tennisvakantie terug kwam in Nederland was ik echter niet enthousiast van het aanbod. Ik dacht bij mijzelf: hier moet verandering in komen! Iedereen moet gaan kennismaken met Padel en deze sport leren spelen op de juiste manier. Met deze missie op zak en met de ambitie om full-time te gaan beginnen met Padel ontstond: Padel-Only Academy.
• Meer over ons

Cursussen | Clinics | Activiteiten | Webshop
Padel-Only Academy
• Leer padel spelen in twee uur