Padelcompetitie najaar 2022

Bij TTV kun je in het najaar (2022) weer deel uitmaken van een team dat uitkomt in de KNLTB padelcompetitie. Je kunt als team spelen op vrijdagavond, zaterdag of zondag in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. In elke competitie worden 4 partijen gespeeld om 2 gewonnen sets.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Speciaal voor DAMES teams: De KNLTB gaat voor de najaarscompetitie in Noord-Brabant een pilot uitvoeren om voor dames een eigen damescompetitie te organiseren. Er zijn wat geluiden uit het veld van de dames die padelcompetitie spelen, dat zij het prettig vinden om tegen dames te spelen in plaats van alleen tegen heren. De KNLTB wil rekening proberen te houden dat er dames teams in eenzelfde competitie worden ingedeeld. Indien je hier als dames team interesse in hebt, zet dit dan a.u.b. eventjes in de opmerking bij het inschrijfformulier.

Promotie en degradatie

Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Najaarscompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de Najaarscompetitie 2023.

Kosten

De kosten voor deelname per team is €150,00. Dit is inclusief ballen en eetschaal.

Bardienst

Voor de najaarscompetitie hoeft geen extra bardienst gedaan te worden.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via dit formulier hieronder. Je kunt je als volledig team aanmelden of individueel. Als je (nog) geen team hebt, stuur ons dan een mailtje zodat wij kunnen kijken of we je kunnen plaatsen in een (nieuw) team.

Sluitingsdatum voor inschrijving is zondag 12 juni 2022.

Let op: Niet tijdig of onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

 

Namens de padel competitieleiders, 

Kitty Iding, Sebastiaan Janssen & Sander Schillemans