TTV opent 250ste padelbaan in Nederland

12 mei 2019

Een mijlpaal voor padel in Nederland. Op 12 mei 2019 werd de 250ste padelbaan in Nederland officieel geopend bij de Teteringse Tennisvereniging. De club is daarmee de honderdste KNLTB vereniging met één of meerdere padelbanen. De snelle groei van het aantal banen illustreert de populariteit van de sport.

"Iedereen die eraan begint raakt eraan verslaafd" aldus padeltrainster Cindy Huberts.

Er wordt inmiddels volop gebruik gemaakt van de twee prachtig aangelegde padelbanen bij TTV. Nu al is padel niet meer weg te denken bij de vereniging. Door de toevoeging van Padel en Jeu-de-boules is er letterlijk voor iedere doelgroep wat wils. En veel van de leden beoefenen inmiddels twee of alle drie de sporten.