Inschrijving tenniscompetitie najaar 2022

09 mei 2022

Vanaf heden is het weer mogelijk om in te schrijven voor de tennis najaarscompetitie 2022, dit jaar 5 speeldagen ipv 7 dagen

Gebruik hiervoor het samengestelde inschrijfformulier om de betreffende teamleden op te geven en vul eveneens van alle leden het juiste KNLTB-nummer in en vergeet daarnaast ook niet om aan te geven op welke wijze je de bardiensten wilt gaan verdelen.

Tevens dient de captain naast zijn mailadres ook zijn mobiele nummer te vermelden, zodat deze bereikbaar is, voor het geval hiertoe een aanleiding is.

Inschrijving is vanaf heden mogelijk tot en met 31 mei 2022 en let op, dat niet tijdig of onvolledig ingevulde formulieren na 31 mei niet meer in behandeling genomen kuknnen worden.

Inschrijving kan geschieden via dit inschrijfformulier