Inschrijving padelcompetitie voorjaar 2024

19 november 2023


Beste leden,

Ook dit jaar organiseert de KNLTB weer de Padel Voorjaarscompetitie 2024.

Je kunt met je team meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamrechten om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamrechten.

Hieronder een overzicht van de competitie data.

Baancapaciteit

Mochten er teveel inschrijvingen zijn op een bepaalde speeldag, dan zullen we gaan loten. Teams die vorig jaar uitgeloot zijn, hebben dit jaar voorrang met hun inschrijving. Tevens zullen we rekening houden met leden die geen competitie spelen.

Inschrijven

  • Team: De teamcaptain kan het team aanmelden via dit formulier.
  • Ben je een individu en op zoek naar een team: stuur de padelcommissie een mailtje: [email protected]. Wij kijken dan of we je kunnen plaatsen in een (nieuw) team.

Sluitingsdatum voor inschrijving is 28 januari 2024.

En in de tussentijd lekker vriendschappelijke partijtjes spelen, fanatiek trainen of meedoen met de laddercompetitie. Inmiddels doen er al 50 koppels mee! Doe jij al mee via de KNLTB Match AppKlik hier om mee te doen!

We zien je inschrijving graag binnenkomen!

Tot snel op de baan!

Sportieve groeten namens jullie padel competitieleiders ,
Kitty Iding, Sebastiaan Janssen & Sander Schillemans

Nieuwscategorieën