Inschrijving padel najaarscompetitie 2024 geopend

23 mei 2024

Ook dit jaar organiseert de KNLTB weer de Padel Najaarscompetitie 2024.

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie is voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Voor dames is er een aparte 15+ damescompetitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Hieronder een overzicht van de competitie data.

Baancapaciteit

Mochten er teveel inschrijvingen zijn op een bepaalde speeldag, dan zullen we gaan loten. Teams die vorig jaar uitgeloot zijn, hebben dit jaar voorrang met hun inschrijving. Tevens zullen we rekening houden met leden die geen competitie spelen.

Bardienst

Iedere competitiespeler draait 1 extra bardienst per seizoen ongeacht het aantal competities. Heb je tijdens de voorjaars- of zomercompetitie niet meegedaan, dan moet je nog een extra bardienst inplannen.

• Team: De teamcaptain kan het team aanmelden via dit formulier.
  • Ben je een individu en op zoek naar een team: stuur de padelcommissie een mailtje: [email protected]. Wij kijken dan of we je kunnen plaatsen in een (nieuw) team.

Sluitingsdatum voor inschrijving is 7 juli 2024.

En in de tussentijd lekker vriendschappelijke partijtjes spelen, fanatiek trainen of meedoen met de laddercompetitie. Inmiddels doen er al 50 koppels mee! Doe jij al mee via de KNLTB Match AppKlik hier om mee te doen!

We zien je inschrijving graag binnenkomen!

Tot snel op de baan!

Sportieve groeten namens jullie padel competitieleiders ,
Kitty Iding, Sebastiaan Janssen & Sander Schillemans