HOUT & GOUD tennis dubbel dagtoernooi

28 juni 2024

Björn Borg, John McEnroe, Ivan Lendl, Chris Evert, Martina Navratilova, Steffi Graf; enkele grote tennislegendes uit de jaren 70-80. Wij laten graag deze oude tijden herleven! Kom gezellig een dag naar tennisclub De Gouwe voor een trip down memory-lane.

Op zaterdag 7 september organiseren we een dagtoernooi met tenniswedstrijden van ongeveer 45 minuten, waarvan minimaal 1 wedstrijd met houten rackets wordt gespeeld. Wij zorgen voor deze houten tennisrackets, maar neem ook je eigen racket mee voor de andere wedstrijden.

Geef je bij voorkeur op als koppel, maar alleen kan ook, dan kijken wij of we voor die dag een tennispartner kunnen vinden. Het is een open toernooi, dus ook spelers van buiten onze vereniging kunnen zich aanmelden.

We zouden het leuk vinden als jullie in jaren 70-80 stijl (witte kleding) de baan op komen, maar dit is niet verplicht.

Ontvangst/Registratie is vanaf 12:30 uur. De wedstrijden worden gespeeld van 13:00 tot het begin van de avond. Hapjes en het avondeten worden door ons verzorgd. Aansluitend is er een borrel tot ongeveer 24:00 uur.

De eigen bijdrage voor deze dag is 12,50 per persoon en wordt via automatisch incasso betaald na inschrijving.

Schrijf je in via deze link (kan t/m 30 augustus 2024).

Voor vragen kun je een mail sturen aan [email protected] of neem contact op met één van ons.

Met sportieve groet,

Ellen van Camp,