Ladies Day 2022

Na twee jaar onderbreking, organiseren Anne van Dinther, Joke Hendrickx, Elly Kemerink, Truus Kroese, Annemiek Olden en Jopie Poppelaars weer een Ladies Day.

De Ladies Day vindt plaats op dinsdag 6 september 2022.

Natuurlijk kunnen er een aantal leuke damesdubbelpartijen worden gespeeld. We spelen ieder drie wedstrijden van drie kwartier. Daarnaast verzorgen we de lunch. Er is een kleine loterij met wat prijsjes. Na afloop van de wedstrijden is er een gezellig samenzijn, met een hapje en een drankje. De eigen bijdrage voor deelname aan deze dag bedraagt: € 10,00 per persoon. Graag op 6 september contant betalen en indien mogelijk gepast. Inschrijving kan tot uiterlijk dinsdag 23 augustus 2022. We starten om 09.00 uur met de registratie en koffie met iets erbij. Vanaf 09.45 uur wordt er getennist. Uiterlijk 18.00 uur wordt de Ladies Day beëindigd.

Jullie kunnen je als koppel aanmelden. Het is mogelijk iemand van buiten de vereniging als dubbelpartner uit te nodigen. Op het inschrijfformulier worden ook gegevens van je dubbelpartner gevraagd. Individueel inschrijven kan ook en dan zorgen wij voor een dubbelpartner.

Inschrijven individueel of als duo is mogelijk via deze link.

Eind augustus ontvangen jullie nadere mededelingen over de indeling van de dag.

We hopen natuurlijk op een hoge opkomst. 

Met vriendelijke groet,
Anne van Dinther, Joke Hendrickx, Elly Kemerink, Truus Kroese, Annemiek Olden en Jopie Poppelaars.