Tennistraining

Tennistrainer van TTV!

Mijn naam is Paul Honig. Als vijfjarige ben ik gestart met tennis bij Tennisvereniging Haagse Beemden in Breda. Vanaf mijn 18de heb ik een aantal jaar fulltime getennist met als doel het maximale uit mijn tennismogelijkheden te halen. Hiermee ben ik gereikt tot een categorie 2 speler met een ranking binnen de top 100 van Nederland.

Echter heb ik altijd geweten dat mijn werkelijke talent en passie liggen in het lesgeven. Na het behalen van mijn KNLTB A-licentie ben ik in de zomer van 2008 gestart namens Tennis2b.ok als hoofdtrainer van Woburnpark te Vught. Wegens de grote reisafstanden heb ik besloten om vanaf 2010 les te gaan geven in regio breda. In dienst van Sport Events heb ik de afgelopen 2 jaar hoofdzakelijk les gegeven bij RTC in Rijsbergen.

Na het behalen van mijn commerciele economie diploma (bachelor of marketing) en het in opleiding zijn voor mijn KNLTB B-licentie (afronding dit schooljaar) ben ik klaar voor de volgende belangrijke stap in mijn carriere als tennistrainer: het starten van een eigen tennisschool.

De afgelopen periode heb ik een paar zeer bevredigende gesprekken met het bestuur van TTV gehad, waarna besloten is dat ik (namens mijn tennisschool) de nieuwe hoofdtrainer van de vereniging mag gaan worden!
Mijn ambitie is om met mijn passie, kennis en inzet iedereen enthousiast(er) te maken voor, niet alleen de tennistrainingen, maar voor de tennissport in ‘t algemeen!

Mijn tennisschool zal staan voor plezier en resultaat. De trainingen zullen methodisch opgebouwd zijn en afgestemd op het niveau, de leersnelheid en de motivatie van de leerlingen. Hierbij wil ik extra benadrukken dat het mijn doel is om d.m.v. leuke en dynamische (niet in rijtjes om de beurt een bal slaan) trainingen op korte termijn zichtbare vooruitgang te realiseren. Tuurlijk zal ik er voor zorgen dat dit niet ten koste gaat van de vooruitgang op lange termijn, maar als de leerlingen na een betreffende cursus niet zichtbaar beter zijn geworden dan heb ik in mijn ogen gefaald!

Naast de trainingen zal ik ook actief zijn in het organiseren van evenenementen, het werven van nieuwe leden en het meedenken in het beleid van de vereniging. Tot slot wil ik benadrukken dat ik, met meerdere applicaties voor jeugdtennis en startende senioren, me in deze doelgroepen gespecialiseerd heb!
Ik hoop dat u uit het bovenstaande stuk mijn passie en enthousiasme kan voelen! Wilt u meer informatie surf dan even naar mijn website. U kunt ook altijd even bellen of mailen.

Video impressie ouder-kind tennis

Video impressie kids training

[email protected]