Familie invitatietoernooi

FAMILIE/INVITATIE TOERNOOI 2019

MAANDAG 10 JUNI VAN 10:00 UUR TOT 17:00 UUR

Zin om met je vader, moeder, opa, oma, zoon, dochter, vriend, vriendin, collega een dag gezellig te tennissen? Schrijf je dan snel in voor het legendarische familie/invitatietoernooiop maandag 10 juni 2019. Van 10:00 uur tot 17:00 uur spelen we gezellige tenniswedstrijden.

Inschrijven kan via: www.teteringsetennisvereniging.nl  of via onderstaand formulier, onder vermelding van je naam, naam speelpartner, speelsterkte en leeftijd.

Kosten € 7,50 p.p. (inclusief lunch en hapjes bij de borrel), jeugdleden gratis. Graag ter plaatse contant afrekenen.

Voor familie en vrienden die jullie komen aanmoedigen is er de mogelijkheid om mee te lunchen ( kosten € 5,00 p.p.). Graag van te voren aangeven met hoeveel personen je mee wilt lunchen.

Inschrijven kan niet meer.