Ladies day 35+ / Frits Bode 50+ tennistoernooi

Paviljoen De Gouwe
3-9-2024 09:00 - 3-9-2024 17:00

Dit jaar hebben we de Ladies Day en het Frits Bode toernooi gecombineerd op één dag. Dit is vooral een gezelligheidstoernooi.
Het toernooi is voor de dames vanaf 35 jaar en de heren 50 plus.
Het zijn geen gemengde partijen.
De dames en heren spelen afzonderlijk een aantal leuke dubbelpartijen. Bij de poule-indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de leeftijd en speelsterkte.Zowel de dames als de heren spelen drie wedstrijden van drie kwartier.
Daarnaast verzorgen we de lunch. Na afloop van de wedstrijden is er een gezellig samenzijn, met een hapje en een drankje.

De eigen bijdrage voor deelname aan deze dag bedraagt: € 10,00 per persoon. Graag op 3 september contant betalen en indien mogelijk gepast. Inschrijving kan tot uiterlijk vrijdag 23 augustus 2024.

Het toernooi vindt plaats op dinsdag 3 september 2024 op het sportpark De Gouwen aan de Donkerstraat 44 in Teteringen.
We starten om 09.00 uur met de registratie tot uiterlijk 09.45 uur. Er is dan ook koffie met iets erbij. Vanaf 10.00 uur wordt er getennist. Uiterlijk 18.00 uur wordt de dag beëindigd.

Dames
Dames kunnen zich als koppel aanmelden. Het is mogelijk iemand van buiten de vereniging als dubbelpartner uit te nodigen. Op het inschrijfformulier worden ook gegevens van je dubbelpartner gevraagd. Individueel inschrijven kan ook en dan zorgen wij voor een dubbelpartner.

Inschrijven als duo of individueel is mogelijk via deze link

Heren
Aan de opzet van het Frits Bode toernooi verandert niets. Heren schrijven zich individueel in en worden aan drie verschillende dubbelpartners gekoppeld. Er worden twee poules samengesteld, speelsterkte 6/7 en 8/9 (eventuele wijzigingen voorbehouden). Spelers van buiten de vereniging zijn zoals altijd welkom.

Inschrijven individueel is mogelijk via deze link

Eind augustus ontvangen jullie nadere mededelingen over de indeling van de dag.

We hopen natuurlijk op een hoge opkomst.

Met vriendelijke groet,
de organisatie:
Joke Hendrickx, Elly Kemerink, Truus Kroese, Annemiek Olden en Jopie Poppelaars.
Jan Kemerink en Han Olden.

Als je hebt ingeschreven en daarna toch verhinderd bent, probeer dan zelf een invaller te regelen. Lukt dit niet, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wegblijven zonder bericht maakt het indelen voor ons bijzonder lastig.