De clubkampioenschappen 2019 jeugd en senioren waren weer een feest!

2 april 2019

Net als vorig jaar organiseerden we de clubkampioenschappen voor de jeugd en senioren eind maart. Een mooi moment voor sommigen om het racket weer op te pakken voor het zomerseizoen. Voor anderen een goede test om te kijken hoe het met de vorm gesteld was, zo vlak voor de competitie.

Met 60 deelnemers bij de jeugd en bijna 80 deelnemers bij de senioren was sprake van een record aantal inschrijvingen. Het jungle thema inspireerde de jeugd om tot topprestaties te komen. De senioren werden geïnspireerd door bubbles, aardbeien en slagroom vanuit het Wimbledon thema.

Ook omdat de weergoden meewerkten, werd het een fantastische week met mooie en goede en soms minder mooie maar spannende potten.

Een speciale vermelding voor broer en zus Tjeerd en Mijntje die bij de jeugd in hun categorie allebei de eerste prijs binnenhaalden. Olivier Andersen Röed mag niet onvermeld blijven bij de senioren: hij werd winnaar in de HE Top en HD Top categorieën.

Al met al een mooie week die naar meer (dan alleen aardbeien) smaakt. En er komen alweer leuke evenementen aan: 12 mei de grote opening van de padelbanen en 10 juni het familie/invitatietoernooi. Houd de TTV-website en je mailbox in de gaten voor nadere informatie.

Bedankt aan alle deelnemers voor een hele mooie week en tot snel op de baan!

JC&TC TT