Clubkampioenschappen senioren

“Keep the Summer Vibe”

06 – 10 september 2017

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN VOOR JEUGD EN SENIOREN

In de maand september worden de clubkampioenschappen van Teteringen weer gespeeld. Dit jaar wordt de combinatie van jeugd en senioren wederom toegepast aangezien het vorig jaar een groot succes was. Je kunt je vanaf heden inschrijven voor de volgende onderdelen:

• Jeugd Geel (Leeftijd 10-14 & 14-17)
  • Jeugd Groen (Leeftijd 8-10, spelen alleen op zondag vanaf 10.00 uur)
  • Jeugd Rood/Oranje (Leeftijd 6-8, spelen alleen op vrijdag vanaf 16:00 uur)

Aan de dagen van de clubkampioenschappen zal een thema komen te hangen. Bent U benieuwd wat de Jeugd en Technische Commissie voor U in petto heeft.

Blok dan 06 – 10 september in uw agenda en schrijf je nu snel in voor

maximaal 2 onderdelen via deze LINK of via Toernooi.nl!

Tijdens het toernooi zal er, zoals iedereen ondertussen gewend is, activiteiten die iets minder met tennis te maken hebben te bewonderen zijn. Waaronder op vrijdag een loterij voor de deelnemers met aansluitend een thema feest avond met DJ!

Vanuit de beide commissies hopen we een groot deelnemersveld te mogen verwelkomen

zodat we een super toernooi kunnen organiseren met veel gezelligheid!