Clubkampioenschappen jeugd

Clubkampioenschappen TTV jeugd en senioren TTV zondag 25 tot en met zaterdag 31 maart 2018

INSCHRIJVEN KAN T/M 18 MAART

Heb je zin om jezelf scherp te houden tussen het TTV Open Wintertoernooi en de competitie?
Of vind je het gewoon leuk om de tennisdegens te kruisen met clubgenoten?

Schrijf dan in voor de Clubkampioenschappen van TTV die worden gehouden van zondag 25 tot en met zaterdag 31 maart.

Inschrijven kan via Toernooi.nl. Let op: in tegenstelling tot voorheen moet je je eerst registreren voor je kan inschrijven.

Oudere jeugd (14+) kan zich net als vorig jaar inschrijven bij de senioren.

Junioren die niet met de senioren meespelen schrijven in via jeugd@teteringsetennisvereniging.nl.

De bedoeling is dat Jeugd rood/oranje/groen op vrijdagmiddag speelt.

Het belooft weer een geweldige week te worden met een gezellig Paasthema, feestavond en veel leuke potten tennis voor zowel junioren als senioren!

Hopelijk tot dan!

Jeugd en Technische Commissie