All-in pakket jeugdleden

Beste ouders / jeugdspelers TTV,

Inleiding

Het bestuur van TTV heeft ingestemd met het invoeren van een All-in pakket voor de jeugd spelers en afgelopen maandag 27 juni heeft er een voorlichtingsavond plaatsgevonden voor de ouders van de jeugdspelers.

Een van de redenen is een betere binding en het creƫren van meer betrokkenheid tussen speler en club. Het pakket is een succes bij meerdere clubs in de omgeving en wordt daarnaast ook gepromoot door de KNLTB. Het pakket dient als een pilot en wordt voor 2 jaar toegepast.

Inhoud All-in pakket

Het all-in pakket bestaat uit:

• Basistraining
  • Competitietraining
  • Deelname competitie
  • Lidmaatschap TTV en KNLTB
  • Gratis deelname aan alle jeugdactiviteiten en jeugd clubkampioenschappen
  • Huur tennisbaan winter (indien van toepassing)

Kosten van het ALL-IN pakket *)

Kosten /groepen ROOD ORANJE/GROEN GEEL
Pakketkosten per maand 2017/2018 25,– 30,– 30,–

U ontvangt een rekening per half jaar. U kunt betalen in twee termijnen. De trainer wordt betaald door TTV. Indien u nog extra trainingslessen voor uw kind wil, dan moet u dit separaat afstemmen met de trainer.

De kosten zijn minder dan dat u gebruik maakt van basistraining en competitietraining

*) Voor Groep BLAUW (kinderen 4 t/m 6 jaar) zijn er geen veranderingen

Invoering van het pakket

De invoering van het pakket vindt plaats op 1-10-2017. Uw kind wordt AUTOMATISCH aangemeld voor het ALL-IN pakket.

LET OP !! Mocht uw kind NIET deelnemen aan competitietrainingen en competitiedeelname (een zogenaamd basispakket) of alleen spelend lid van TTV willen zijn, dan moet u dit UITERLIJK 15 september 2017 APART doorgeven via een e-mail naar ledenadm@teteringsetennisvereniging.nl onder vermelding van naam, geboortedatum lid, keuze basispakket of alleen spelend lidmaatschap.

De kosten voor het basispakket is 4,- Euro per maand minder dan de kosten voor het All-in pakket.

Voor vragen over dit pakket, kunt u contact opnemen met
Paul Honig (06 – 22851965) of
Ad Seelen (06-15030252)

Download de presentatie van het All-in pakket