After Oktoberfest toernooi voor senioren (en oudere jeugd) op zaterdag 2 november van 20u tot 1:00u

19 september 2019

Graag nodigen we jullie uit voor de tweede editie van ons succesvolle After Oktoberfest toernooi 2 November 2019 van 20:00 uur tot 1:00 uur.
Heb je zin om samen met een vriend/vriendin, kennis of familielid mee te doen aan dit gezellige toernooi? Schrijf je dan vóór 27 oktober a.s. inschrijving is gesloten.

Vul je naam, de naam van je partner, je leeftijd en je speelsterkte in en dan zorgen wij voor een gezellige poule indeling. Minimaal één speler per koppel moet lid zijn van TTV.

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 p.p. (inclusief leuke prijzen, Duitse hapjes, 1 consumptiebon, gezellige tennis/padel- en jeu de boules wedstrijden).

Kledingtip: OKTOBERFEST (niet verplicht natuurlijk!)

We hopen jullie weer te mogen begroeten op ons gezellige tennispark.

Namens de JC& TC…. Ein Prosit en Auf Wiedersehen!